Login:
Password:

Forgot password? Register
About:
Enterprise
Military unit Albanian National Army
Owned companies (3)
Wep
Friends (334)
Top achievements:
Total achievements: 21 of 241See all achievements
Shouts
Shqiperia ne duar te shqiptarve
Albania Org posted 2 years ago

looking for worker

Skill 4: 1.9Gold
Skill 5: 2.2Gold
Skill 6: 2.5Gold

If you are interested contact me
Albania Org posted 2 years ago

Hyni dhe Punoni ne Kompanite Q5 Arme qe ndodhen ne Itali o kara !
Albania Org posted 2 years ago

STATISTIKAT:

Per nga numri i lojtareve jemi shteti i 5t
Per Produktivitet i 8ti
Per XP i 10ti
Per Dëm[dmg] i 12ti
gjithashtu sot jan regjistruar mbi 30 lojtare shqiptar (me shum se cdo shtet tjeter)


Vazhdojme vetem perpara per Shqiperine qe duam

o7
Albania Org posted 2 years ago

https://terra.e-sim.org/militaryUnit.html?id=71 Kush nuk ka Hy ne MU aplikoni ketu , dhe mos punoni per shtetasit e huaj por vetem per shqipetare o7
Albania Org posted 2 years ago


forum | Laws | Privacy policy | Staff | Wikia | Alpha | Primera | Secura | Suna | Deriva | Pandemia | Euforia | esim political game
Play on